• Welkom bij KGM Techniek

  Inspireren, verbeteren en gewoon doen wat we hebben beloofd!

  Contact
 • Uw technisch partner in utiliteit

  Betrouwbaar – afspraak = afspraak. Wij snappen het!

  Contact
 • Voorbereid op de toekomst

  Neem contact op voor duurzaam en kwalitatief advies.

  Contact

Fellenoord 2

Fellenoord 2

Waar: Eindhoven
Werkzaamheden: Renovatie W/S installaties
Oplevering: Q4 2019

In het centrum van Eindhoven hebben wij de opdracht gegund gekregen voor het realiseren van de koelwater en verwarmingsinstallatie. De start is in Q2 van 2018 en de verwachte oplevering is in Q4 2019.
De nieuwbouw bestaat uit een halfverdiepte parkeergarage, begane grond en acht verdiepingen, totaal ongeveer 28.000 m² BVO (binnen). Voor de start van de bouw wordt een deel van het bestaande complex gesloopt, waarbij ruimte wordt gemaakt voor de nieuwbouw. De werknemers worden tijdelijk gehuisvest in een deel van de bestaande laagbouw. Na realisatie komt de laagbouw vrij en wordt deze herontwikkeld.

Bijzondere gevel

Het nieuwe gebouw kenmerkt zich door een gevel met sprongen; zowel vooruitstekend als terugliggend. De gevel is verder opgebouwd uit aluminium puien met een verschillend ritme en uit aluminium beplating in combinatie met keramische tegels. De gevelbanden geven een extra accent aan de gevel. Aan de voorzijde bevindt zich een plaza als overkapping van de parkeergarage. Aan de binnenzijde bevindt zich een royaal atrium.

Vrijblijvend adviesgesprek

Wij zijn graag uw partner in hoogwaardige installatietechniek. Wij maken kostenbesparende toespassingen inzichtelijk door middel van een praktisch adviesgesprek. Neem vrijblijvend contact op met KGM Techniek.