• Welkom bij KGM Techniek

  Inspireren, verbeteren en gewoon doen wat we hebben beloofd!

  Contact
 • Uw technisch partner in utiliteit

  Betrouwbaar – afspraak = afspraak. Wij snappen het!

  Contact
 • Voorbereid op de toekomst

  Neem contact op voor duurzaam en kwalitatief advies.

  Contact

Prefab en modulaire bouwmethoden

Met KGM Techniek een hogere efficiëntie en productiviteit op de bouwplaats

Door samen met KGM Techniek te kiezen voor prefab-componenten en -sets, en deze vroegtijdig in het bouwproces op te nemen, stijgen zowel de efficiëntie als de productiviteit op de bouwplaats. De workflow zal inderdaad veranderen: zodra is gekozen voor prefab, neemt het bouwtempo toe en heeft u een partner nodig met kennis van het gehele proces. Door prefab-elementen in een schone werkplaats voor te bereiden, in te regelen en gereed te maken voor installatie op de werkplek, spelen weersomstandigheden of ruimtebeperkingen op de bouwplaats geen rol meer. Prefab zal een steeds grotere rol gaan spelen, omdat projecten sneller moeten worden opgeleverd. KGM Techniek helpt u graag om al in het eerste ontwerpstadium met prefab tijdwinst te boeken en deelt ervaringen met opdrachtgevers die op zoek zijn naar partners met kennis van zaken.

De toegevoegde waarde van KGM Techniek?

Inspireren. Verbeteren. En gewoon doen wat we hebben beloofd!

Met de praktijk als basis en de vaktechnische knowhow en expertise om kosteneffectief te werken: voor opdrachtgevers zijn wij een betrouwbare partner die – desgevraagd – uit de rol van leverancier kan stappen. Wij denken mee, doen voorstellen voor verbeteringen en voor optimalisatie van productie- en bouwprocessen. Bijvoorbeeld met prefab-componenten en modulen om de doorlooptijden van projecten met 60 % te verminderen en aantoonbare kostenbesparingen te realiseren. KGM Techniek is in staat te voldoen aan een breed eisenpakket en waarborgt dat opdrachtgevers – ongeacht hun omvang of industriesector – aantoonbaar profiteren van een hogere productiviteit en efficiëntie.

Prefab

Vrijblijvend adviesgesprek

Wij zijn graag uw partner in hoogwaardige installatietechniek. Wij maken kostenbesparende toespassingen inzichtelijk door middel van een praktisch adviesgesprek. Neem vrijblijvend contact op met KGM Techniek.