• Welkom bij KGM Techniek

  Inspireren, verbeteren en gewoon doen wat we hebben beloofd!

  Contact
 • Uw technisch partner in utiliteit

  Betrouwbaar – afspraak = afspraak. Wij snappen het!

  Contact
 • Voorbereid op de toekomst

  Neem contact op voor duurzaam en kwalitatief advies.

  Contact

Waarom KGM Techniek

KGM Techniek beschikt over de expertise en veelzijdigheid die nodig zijn om het brede scala aan componenten, sets en systemen te verwerken dat deel uitmaakt van de moderne workflows in de utiliteitsbouw. En daarmee is KGM Techniek een toonaangevende partner in hoogwaardige installatietechniek.

Voorbereid op de toekomst

Opdrachtgevers hebben nu al te maken met een stortvloed aan uiteenlopende componenten met verschillende functionaliteit en inzetbaarheid. Door op het juiste moment in de workflow te kiezen voor KGM Techniek realiseren opdrachtgevers naast aantoonbare kostenverlagingen ook een nieuw niveau in kwaliteit, betrouwbaarheid en efficiëntie.

De utiliteitsbouw is een fascinerende sector vol mogelijkheden, maar ook een omgeving waar nieuwe uitdagingen aan de horizon verschijnen. Een reeks aan nieuwe processen en technieken zorgt voor een snel veranderend landschap en dat heeft invloed op de manier waarop in de utiliteitsbouw wordt gewerkt.

Ervaring en expertise

Door van uitdagingen nieuwe mogelijkheden te maken, blijven wij de technische partner waarop u kunt vertrouwen. Een partner die bovendien over de juiste ervaring en expertise beschikt om u te helpen nieuwe paden naar kostenbesparingen en efficiëntieverbeteringen te ontdekken. Al meer dan 15 jaar werken wij met opdrachtgevers samen om de grenzen aan wat mogelijk is te verleggen en ruimte te maken voor nieuwe werkprocessen die kengetallen en prestatie-indicatoren te verbeteren. Ook nu Industrie 4.0, het IoT (Internet of Things) en slimme ‘connected’ apparaten binnen de utiliteitsbouw hun intrede doen.

TNW delft06

Preferred supplier en partner

KGM Techniek helpt opdrachtgevers niet alleen op de bouwplaats. Wij helpen hen ook door ervoor te zorgen dat de toekomst een betere plek is voor ontwikkeling en groei. Als preferred supplier van een groot aantal opdrachtgevers helpen wij hen daar te komen waar zij naartoe willen. En met onze toegevoegde waarde als partner kunnen wij ook u helpen bij de transformatie en vereenvoudiging van processen en bij de ontwikkeling van nieuwe technieken. Zodat u zich als opdrachtgever blijvend kunt onderscheiden in een dynamische sector die altijd in beweging is.

Vrijblijvend adviesgesprek

Wij zijn graag uw partner in hoogwaardige installatietechniek. Wij maken kostenbesparende toespassingen inzichtelijk door middel van een praktisch adviesgesprek. Neem vrijblijvend contact op met KGM Techniek.