• Welkom bij KGM Techniek

  Inspireren, verbeteren en gewoon doen wat we hebben beloofd!

  Contact
 • Uw technisch partner in utiliteit

  Betrouwbaar – afspraak = afspraak. Wij snappen het!

  Contact
 • Voorbereid op de toekomst

  Neem contact op voor duurzaam en kwalitatief advies.

  Contact

Hogeschool Inholland Amsterdam

Hogeschool Inholland Amsterdam
Hogeschool Inholland Amsterdam

Hogeschool Inholland Amsterdam

Waar: Amsterdam
Werkzaamheden: CV, GKW installaties
Oplevering: Q1 2024
Aan mooie projecten werken wij graag mee en deze is ook wel weer heel mooi. Wij zijn super trots dat wij een bijdrage mogen leveren aan de nieuwe thuisbasis van Hogeschool Inholland in Amsterdam.
Op dit mooie project in Amsterdam gaan wij ons inzetten dat alle toekomstige studenten kunnen studeren en ontspannen in een prachtig gebouw. Daarnaast kunnen zij ook nog genieten van een comfortabel en duurzaam binnen klimaat.

Voor Hogeschool Inholland realiseert Bouwcombinatie Visser & Smit Bouw een nieuw onderwijsgebouw. Het nieuwe Inholland gebouw van circa 31.000 m2 komt op een prachtige plek in de nieuwe wijk Sluisbuurt op het Zeeburgereiland. Het gebouw krijgt een campusachtige opzet en gaat onderdak bieden aan opleidingen in diverse domeinen.

Wil jij ook meewerken aan een van onze mooie projecten, neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste toppers.

Vrijblijvend adviesgesprek

Wij zijn graag uw partner in hoogwaardige installatietechniek. Wij maken kostenbesparende toespassingen inzichtelijk door middel van een praktisch adviesgesprek. Neem vrijblijvend contact op met KGM Techniek.