• Welkom bij KGM Techniek

  Inspireren, verbeteren en gewoon doen wat we hebben beloofd!

  Contact
 • Uw technisch partner in utiliteit

  Betrouwbaar – afspraak = afspraak. Wij snappen het!

  Contact
 • Voorbereid op de toekomst

  Neem contact op voor duurzaam en kwalitatief advies.

  Contact

Nieuwbouw Koninklijke van Eerd

Nieuwbouw Koninklijke van Eerd

Nieuwbouw Koninklijke van Eerd

Waar: Tilburg
Werkzaamheden: CV, GKW installaties
Oplevering: Q2 2023
In Tilburg werken wij aan een mooi nieuw klimaaneutraal gebouw voor de koninklijke drukkerij van Eerd.

Het totale perceel bestaat uit 14.000 m² en zal voor de maximale 80% volgebouwd gaan worden: Begane grond: ca. 2.200 m² magazijn + ca. 8.900 m² productievloer

1ste verdieping:
– Parkeerdek ca. 3.300 m²
– Kantoor en “werkcafé” ca. 1.350 m²
– Technische ruimten ca. 500 m²
– Kleedruimten en sanitair ca. 340 m²
De nieuwe locatie gaat energieneutraal, innovatief, veilig, gezond en duurzaam worden. Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke materialen en innovatieve technieken. Zo zal onder andere de restwarmte die vrijkomt vanuit de productie optimaal worden hergebruikt. Ook gaat er vraaggestuurd geklimatiseerd worden.
Het resultaat wordt een duurzaam en gasloos bedrijfspand, dat voorziet in alle gewenste functionaliteiten voor nu en in de toekomst op basis van de nieuwste technologieën. Een bedrijfspand waar Van Eerd de komende jaren met trots verder door kan groeien om te blijven behoren tot de beste verpakkingsdrukkerijen voor de farmaceutische industrie in Europa.

Wil jij ook meewerken aan een van onze mooie projecten, neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste toppers.

Vrijblijvend adviesgesprek

Wij zijn graag uw partner in hoogwaardige installatietechniek. Wij maken kostenbesparende toespassingen inzichtelijk door middel van een praktisch adviesgesprek. Neem vrijblijvend contact op met KGM Techniek.