• Welkom bij KGM Techniek

  Inspireren, verbeteren en gewoon doen wat we hebben beloofd!

  Contact
 • Uw technisch partner in utiliteit

  Betrouwbaar – afspraak = afspraak. Wij snappen het!

  Contact
 • Voorbereid op de toekomst

  Neem contact op voor duurzaam en kwalitatief advies.

  Contact

Prinses Máxima Centrum

Prinses Máxima Centrum

Prinses Máxima Centrum

Waar: Amsterdam
Werkzaamheden: CV, GKW en sanitaire installaties
Oplevering: Q4 2019

In het in 2018 casco opgeleverde gedeelte hebben wij de opdracht gekregen om de montage van de werktuigbouwkundige installaties te mogen verzorgen. Boven op het al imposante gebouw wordt momenteel ook een auditorium gebouwd met een capaciteit van ongeveer 250 man.

Het Prinses Máxima Centrum heeft een plek in een volledig nieuw gebouw, naast het Wilhelmina Kinderziekenhuis op het Utrecht Science Park, welke in mei 2018 is opgeleverd. Als onderdeel van de nieuwbouw is het Researchgebouw gerealiseerd. De maximale capaciteit van de twee in gebruik zijnde 2e en 3e verdieping (fase 1) van het researchgebouw komt nu reeds in zicht. Bij de oplevering van het gebouw is rekening gehouden met de mogelijkheid om uit te breiden voor research (fase 2). Daarom is de 4e verdieping van het onderzoek gebouw destijds casco opgeleverd. KGM Techniek gaat in dit gedeelte en in de nieuwe opbouw de CV, GKW en Sanitaire installatie verzorgen.

Vrijblijvend adviesgesprek

Wij zijn graag uw partner in hoogwaardige installatietechniek. Wij maken kostenbesparende toespassingen inzichtelijk door middel van een praktisch adviesgesprek. Neem vrijblijvend contact op met KGM Techniek.