• Welkom bij KGM Techniek

  Inspireren, verbeteren en gewoon doen wat we hebben beloofd!

  Contact
 • Uw technisch partner in utiliteit

  Betrouwbaar – afspraak = afspraak. Wij snappen het!

  Contact
 • Voorbereid op de toekomst

  Neem contact op voor duurzaam en kwalitatief advies.

  Contact

Triodosbank

Triodosbank

Waar: Zeist
Werkzaamheden: CV en GKW installaties
Oplevering: Q3 2019

Voor het nieuwe kantoor van Triodos Bank hebben wij de opdracht gegund gekregen voor het realiseren van de koelwater en verwarmingsinstallatie. De start is in Q2 van 2018 en de verwachte oplevering is in Q4 2019. Triodos Bank is een van de duurzaamste banken ter wereld. Missie van de bank is om geld te laten werken voor positieve maatschappelijke, ecologische en culturele veranderingen. Architect Thomas RAU ontwierp een gebouw dat helemaal in de natuurlijke omgeving opgaat. De glazen gevels lopen van vloer tot plafond en zorgen voor een mooie verbinding tussen het gebouw en de omliggende natuur.

Circulair bouwen

Bijzonder is dat het nieuwe kantoor van circa 13.000 vierkante meter grotendeels uit hout wordt opgebouwd. Daarmee wordt het een van de grootste houten kantoorgebouwen van Nederland.De focus op duurzaamheid betekent ook dat alle materialen na veertig jaar nog gebruikswaarde hebben, met respect voor het verleden bij de planvorming en toegevoegde waarde voor de komende decennia.

Vrijblijvend adviesgesprek

Wij zijn graag uw partner in hoogwaardige installatietechniek. Wij maken kostenbesparende toespassingen inzichtelijk door middel van een praktisch adviesgesprek. Neem vrijblijvend contact op met KGM Techniek.